RE-AIM

  • Koop en verkoop de mooiste kwaliteits- en designer kleding van en voor jouw kids op de duurzame app van RE-AIM dé online marktplaats.

Zeg nou eerlijk? Hoe snel groeien kinderen uit hun kleding, iets wat mij altijd stoort. Je hebt van een geweldige merkje een fantastische broek gekocht, maar na een aantal keer dragen past het niet meer. Omdat het kwaliteit kleding is en het nog te goed is om weg te gooien zocht ik altijd naar een website waar ik alles kon door verkopen. Dat zoeken hoeft nu niet meer aangezien RE-AIM dé app is om je merk kleding te verkopen wat nog in goede staat is. Een app waar je gemakkelijk foto’s op kan plaatsen en gemakkelijk te zien krijgt wat er te koop is. Het uploaden en je eigen profiel onderhouden is erg gemakkelijk ( ik haat het als het te veel gedoe is en niet overzichtelijk ) dat is bij RE-AIM niet het geval. Ook jij kan die bijzondere items op 
RE-AIM verkopen, waarbij jij 80% van de verkoopprijs ontvangt. De mooiste kinderkleding, met een kwaliteitsstandaard, om het aanbod ook echt bijzonder te houden. Ik ben nu zelf in verwachting van nummer vier, ik heb heel veel mooie en kwaliteits merk kleding gekocht maar weet hoe snel de baby er weer gaat uit groeien, pijnlijk maar waar. Mijn profiel is op dit moment nog leeg, maar daar komt snel verandering in. Er staan echt al onwijs veel leuke items op RE-AIM en er komen steeds meer gebruikers bij en het fijne is je account is zo aangemaakt! Te downloaden via google play en de app store! Onwijs leuk om als moeders en of vaders onder elkaar kleding te verkopen die het verdienen om nog een tweede kans te krijgen!

Waarom ik RE-AIM gebruik?

Goed voor het milieu, fijn voor de portemonnee plus het is enorm duurzaam. Via de app RE-AIM is het onwijs gemakkelijk om je merk kleding te verkopen en te kopen. Het is onwijs simpel in gebruik! De mooiste kinderkleding, met een kwaliteitsstandaard, om het aanbod ook echt bijzonder te houden. En Simpel om te verkopen. Ze hebben zelfs een personal assistance service! Géén zin of tijd om zelf je items te fotograferen en verzenden? Stuur het op naar RE-AIM. Vraag een gratis verzendlabel aan via support@re-aim.nl en stuur minimaal 10 items op. Wij plaatsen het online voor je en je hoeft alleen maar te wachten op de uitbetaling. https://re-aim.nl via de link kan je de app downloaden! Ook via het instagram acount van RE-AIM wordt je op de hoogte gehouden van alle nieuwe kleding die geplaatst wordt op de app, leuk als je ze gaat volgen om op de hoogte te blijven! https://www.instagram.com/re_aim.nl/

Liefs, Marilyn!

Geef een reactie

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.