Review Birkenstock ( in samenwerking met Ziengs )

“Het maakt mij niet uit” zei ik altijd. Ik was nooit echt van de merken en vond het gewoon allemaal niet zo nodig. Ik ben simpel opgevoed en voor mij is een slipper een slipper en wat voor slipper het is doet er niet toe. Ik moet toegeven dat ik dat volledig heb terug gedraaid sinds ik zelf kinderen heb gekregen en dat mijn mening daadwerkelijk veranderd is. Een slipper of sandaal is namelijk niet gewoon een slipper en sandaal. Het is belangrijk om een goed stevig voetbed te hebben, vooral voor de kleintjes die ontzettend veel lopen en sjouwen de hele dag. De slippers en sandalen van Birkenstock zijn super fijn, niet alleen voor de kinderen maar ook voor mezelf. De maat zit perfect, het voetbed is heerlijk en ik heb zelfs het idee dat het voetbed naar mijn eigen voet gaat staan.

De nieuwe kleuren van de collectie zijn enorm tof en echt voor ieder wat wils. Zelf heb ik de beige variant met een gouden slangenprint, makkelijk te combineren en de kleur is fantastisch! Het allergrootste voordeel van de Birkenstock slippers en sandalen is toch wel dat de kinderen ze aantrekken zonder te klagen over pijnlijke voetjes of dat ze niet lekker zitten en dat scheelt een hoop gedoe. Mijn oudste dochter heeft dit jaar voor het eerst de teenslippers in schoenmaat 30. Ik twijfelde over de maat, maar het past precies aan haar voetje. Ik kreeg een beetje de zenuwen dat ze perse een teenslipper wou, omdat ik zelf een trauma heb aan de slippers die mijn moeder mij gaf. Je weet wel met een mega hard plastic ding tussen je tenen, dat je na 100 meter lopen al niet meer kan omdat het voelt alsof je je tenen open haalt. Ik moet zeggen dat ze dat nu niet heeft, de kwaliteit is perfect! Zelfs mijn man is een Birkenstock fan geworden! Hij vond het altijd maar niks maar nu hij ze aan heeft wil hij zijn andere slippers niet meer aan. Kortom we zijn ontzettend blij met de goede service en de kwaliteit van Birkenstock en willen écht niet meer anders!

Geef een reactie

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.