Lieve, Peter.

Dat we elkaar niet mogen, dat mag. Rechtvaardigt dat om iemand van het leven te beroven? Absoluut niet. We leven in een maatschappij met verschillende mensen, wat er ook gebeurd of we het eens zijn met elkaar of niet we moeten – echt we moeten – respect hebben voor elkaar. Wat je er ook van vind, hou het voor je – spreek het uit – maak geen ruzie – maak elkaar niet af om het feit wat de ander doet – respecteer elkaars mening. Ik vind het Ongekend pijnlijk en niet te bevatten. Peter misschien begaf je je in een wereld die niemand zou willen wellicht wel zou willen, maar wij het wellicht niet aan konden, dit omdat je ijzer sterk bent, in alles wat je deed. Met zoveel liefde voor een ander. Altijd. Dat het er gevaarlijk zou zijn dat wist iedereen. Dat maakte het zo bijzonder dat jij daar stond ongeacht het gevaar. Je stond er. Niet achter de mensen maar ervoor. Altijd. Ongeacht wat er speelde, ongeacht hoeveel moeite het zou kosten, je ging er voor altijd. Dat maakt jou bijzonder. Een gemis en toevoeging voor het rechtssysteem – een gemis voor je naasten – vrienden en familie. Het gemis die wij met zijn alles voelen, Rust zacht❤️

Geef een reactie

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.