Snurk!

Jullie weten al dat ik een fan ben, en waarom dat is? Dat ga ik uitleggen!

Toen Snurk mij benaderde voor een samenwerking twijfelde ik geen seconde. Ik kende Snurk al een geruime tijd en was daarvoor al fan! Ik heb drie kinderen die altijd hun eigen dekbed overtrekken willen uitkiezen, wanneer ik daar aan denk gaan mijn nekharen al overeind staan. Niet om dat ik ze geen dekbed gun, maar wel omdat de genen die ze uitkiezen vaak zo mega heftig zijn, haha denk aan fel roze, of met allemaal Disney figuren wat niet mega tof staat in het interieur haha! Nou is dat niet het belangrijkste maar Snurk heeft op dat gebied overal aan gedacht.

Mila koos het geweldige dekbed uit met de prinsessen jurk, het tofste eraan is ze zich echt een prinses voelt omdat als ze in bed ligt het lijkt alsof ze een jurk aan heeft! Mocht je je nou afvragen wat bedoel je? Kijk even op de website van Snurk ik voeg aan het einde van deze blog een linkje toe zodat je gemakkelijk naar de website van Snurk kan gaan! Maar eerst nog even verder over welk dekbek Mees uitkoos!

En hebben Jullie onze matching pyjama’s al gezien?

Om te gieren! En de kids? die vinden het zo mega leuk om het zelfde aan te hebben als papa en mama! De kwaliteit is top, en het zit onwijs lekker. Wij kozen voor de pyjama’s met tekkels erop.

” Samen aan het Snurken ”

https://www.snurkamsterdam.com

Kortom, ik ben fan van Snurk! Niet alleen leuk om te geven maar ook te leuk om te ontvangen!

Geef een reactie

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.