Huur je baby spullen! huren? Ja! huren!

Ik snap dat je denkt huh? Hoebedoel je huur je baby uitzet? Dat is toch raar? Nou, als ik geweten had dat er zoveel mooie baby spullen te huur waren in de tijd dat mijn kinderen nog klein waren had ik dit zeker gedaan.

Ik weet nog goed toen ik er achter kwam dat ik zwanger was van Mila op mijn 20e. De gedachtes dat ik een baby op de wereld moest gaan zetten daar raakte ik van overstuur en alle kosten die er bij kwamen kijken maakte me verdrietig. Het is natuurlijk niet zo dat een baby het aller mooiste en duurste producten nodig heeft dat begrijp ik. Maar ik wou ook een bugaboo zoals iedereen had. Ik wou ook een fantastische wip stoel waar mijn baby in kon liggen. Ook wist ik dat dit niet haalbaar zou zijn, en kocht ik toen de tijd alles tweede hands. Niet dat er iets mis is aan tweede hands absoluut niet zelfs, maar voor een eerste kindje wil je het liefst gewoon de aller mooiste spullen.

Ik heb me er best heel erg lang naar over gevoeld, nogmaals niet dat het alleen maar op spullen gaat want moeder liefde is natuurlijk veel belangrijker, maar toch knaagde het aan me.

Ik leerde een aantal weken terug baby Exchangerie kennen. Ik dacht in het begin huh? een baby uitzet huren waarom? Naar mate ik er over na ging denken dacht ik dit is perfect. Dit is ideaal en als dit er was in de tijd dat mijn kinderen klein waren had ik dit gedaan! Niet alleen omdat het voor sommige lastig is financieel om nieuwe spullen te kopen, ook gewoon omdat ik uiteindelijk heel veel spullen in huis had gehaald weliswaar tweede hands maar eigenlijk heb ik de helft nog geen eens gebruikt.

Het fijne is dat je nu via https://babyexchangerie.nl/hoe-het-werkt/ je baby uitzet kan huren. Ze hebben ontzettend veel dingen die je op basis van een lang termijn kan huren, maar ook voor een kort termijn. Hoe fijn is het bijvoorbeeld als opa en oma op vakantie gaan met de kindjes, of jij zelf en dat je een wagen nodig hebt voor korte termijn je deze kan huren ipv dat je er heel veel geld aan uit moet geven en dat die daarna weer op zolder beland?

Ik vind het oprecht een mega uitkomst. Ze hebben bijvoorbeeld ook de wobbel ik denk dat (bijna) iedereen hem wel kent het fantastische houten wooden board waar kindjes heerlijk mee kunnen spelen. Wat ik merk aan mijn kinderen dat ze vaak na een aantal weken er wel op uit gekeken zijn en dat die wobbel alleen maar weer in de weg staat. Bij https://babyexchangerie.nl kan je hem dus huren dit voor maar 9,50 per maand (!!) en als de kindjes er klaar mee zijn geef je hem weer terug maken zij hem helemaal schoon en kan een ander kindje er weer mee spelen!

Wij zelf hebben gekozen om een kinderstoel te huren de Stokke Clikk en dit voor maar 12 euro per maand, super handig en mega tof aangezien Merel soms wel in de kinderstoel wil en soms niet en omdat ik heel erg zeker weet dat er niet nog een 4e eikel zich aandient hihi vond ik het zonde om een nieuwe te kopen! Wij huren hem voor een duur van 3 maanden, maar Merel is er zo gek op dat het wellicht langer word. Dit is ontzettend handig want je kan het verlenen.

Op de website van babyexchangerie vind je nog veel meer fantastische items om te huren voor een langere periode of voor een kortere periode. En mocht je hulp nodig hebben, of meer vragen staan ze je altijd te hulp want wie weet nou precies wat je echt nodig hebt bij een baby uitzet? Ik wist het niet!

Geef een reactie

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.