Morgen begint de behandeling van mijn huidkanker.

Als aller eerst wil ik jullie bedanken voor alle lieve berichtjes, op mijn vorige blog over het kwaadaardige plekje op mijn borst. Zo ontzettend lief en dat heeft mij echt goed gedaan. 

De afgelopen dagen na het nieuws te horen gekregen te hebben dat ik een voorstadium van huidkanker heb, heb ik dagen gehad dat ik mij ontzettend veel zorgde maakte, boos en verdrietig was. 

Maar, ergens ben ik zo ontzettend blij dat ik naar me eigen lijf heb geluisterd. Aan de bel heb getrokken, en werd mijn grooste angst werkelijkheid. Ook heb ik deze week extra genoten van de kindjes. Dat niet als vanzelfsprekend is en dat je dankbaar moet zijn voor het geen wat je wel hebt. 

Morgen staat de afspraak gepland bij de dermatoloog, ik ben benieuwd hoe het allemaal in zijn werk gaat, natuurlijk is me dit allemaal verteld maar, het enige wat bleef hangen was. Je hebt huid kanker. Het was een enorme shock, en eigenlijk ben ik nog steeds in shock ervan. 

Morgen is het zo ver, en staat de behandeling op de planning. 

Bedankt voor alle lieve berichtjes, 

Liefs, 

Mij!!

Geef een reactie

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.